diensten

SAMEN ONLINE SCOREN

Online scoren is jouw marketing en communicatie partner zowel online als offline. Met onze breed scala aan diensten kunnen wij uw communicatie vraagstukken van A tot Z regelen. Alles onder 1 dak en een persoonlijke benadering.

diensten-onlinescoren

WAAR WIJ GOED IN ZIJN

WEBSITES

Ben je op zoek naar een functionele website maar wil je liever niet de hoofdprijs betalen? Wij ontwikkelen betaalbare website voor elke budget. Daarbij maken we gebruik van WordPress wat uiterst gebruiksvriendelijk is. 

SOCIAL MEDIA

Je wilt groeien op social media en jouw volgers voorzien van spraakmakende hoogwaardige content? Wij creëren en plannen je content voor Facebook, Instagram, YouTube of elk ander sociaal netwerk.

ONLINE ADVERTENTIES

Je wilt je diensten en producten onder de aandacht brengen bij je doelgroep? Met het inzetten van online advertenties via diverse kanalen helpen wij je de juiste doelen te stellen en richten daar advertenties op in.

DESIGNS

Ben je op zoek naar een design? Dit kan zijn een complete huisstijl, logo, advertentie, een flyer, een trouwkaart, verjaardagskaart of iets anders voor je online / offline content, dan kunnen wij dat voor je realiseren. 

SEO zoekmachine optimalisatie

Wil je dat je website goed gevonden wordt op Google? Een goede SEO structuur is essentieel om goed zichtbaar te zijn en gevonden te worden op Google. Aan de hand van belangrijke zoekwoorden bouwen wij je website op. 

E-mail marketing

Als je beschikt over een groot adressenbestand en je wilt je klanten op de hoogte houden van de laatste ontwikkeling, dan is het verzenden van een nieuwsbrief een ideaal middel. En wij weten hoe je deze het beste kunt inzetten.