WEBSITE LATEN MAKEN

WEBSITE LATEN MAKEN

Een mooie website laten maken kan je overal doen. En dat in verschillende groottes en prijsklassen. Wij onderscheiden ons in de combinatie van een goed uitgedacht strategisch plan, een prachtig en responsive design op maat, een eenvoudig te gebruiken WordPress CMS systeem en uitstekende service zowel bij het maken van de website als de nazorg. Deze combinatie zorgt ervoor dat we – ook voor jouw organisatie – winst kunnen behalen op het gebied van presentatie, vindbaarheid (SEO) en conversie. En waar vele bedrijven vaak de hoofdprijs vragen voor een website, bieden wij betaalbare websites aan. Een website laten maken door onlinescoren.com is garandeert succes online! 

Website laten maken

EEN SNELLE WEBSITE WELKE GOED VINDBAAR EN FUNCTIONEEL IS.

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. Of je nu gebruik maakt van een one-page website of een zeer uitgebreide website waarin je alles verteld over je bedrijf en je diensten / producten. De essentie is vaak hetzelfde; Hij moet er goed uit zien en aansluiten bij je huisstijl, goed vindbaar zijn en bovenal snel. Daarnaast is het belangrijk dat jouw nieuwe website functioneel is. Welke doel heeft je website; informeren of bijvoorbeeld een verkoopkanaal (webshop). Allerlei vragen die we vooraf met je doornemen om tot een plan van aanpak te komen.

Uiteraard moet een website ook betaalbaar zijn. En laten we eerlijk zijn, waarom zou je als bedrijf duizenden euro’s aan een costum made CMS systeem uitgeven terwijl er tal van CMS systemen zijn die vrij te gebruiken zijn. Ook wij van onlinescoren.com maken gebruik van een bekend open source CMS systeem, namelijk WordPress. WordPress is eenvoudig in gebruik, up-to-date en vrij te gebruiken. Het is niet voor niets dat veel bedrijven WordPress plugins en koppelingen hebben laten maken, omdat het nu eenmaal veel gebruikt wordt. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos met het WordPress CMS pakket en het is super makkelijk in gebruik.

Google SEO

EEN WEBSITE VAN ONLINESCOREN IS:

goed vindbaar

Wanneer jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines zal je sneller gevonden worden om potentiele klanten binnen te halen.

EEN VISITEKAARTJE VOOR JE BEDRIJF

De website wordt zo gebouwd dat deze prima aansluit bij de identiteit welke je als bedrijf wilt uitstralen. .

BETAALBAAR

Omdat wij gebruik maken van WordPress kunnen wij de website eenvoudig bouwen waardoor deze dus betaalbaar worden voor iedereen.

ONLINE VERKOPEN MET EEN WEBSHOP

Wanneer je producten hebt welke je online wilt verkopen kun je ervoor kiezen om een webshop te laten maken. Vandaag de dag zijn er tal van mogelijkheden voor het opzetten van een webshop. Ook met WordPress is het eenvoudig om een goed fuctionerende website te maken door middel van Woocommerce.

Wanneer je een webshop door ons laat maken zorgen wij ervoor dat je deze heel eenvoudig zelf kan beheren. Naast het toevoegen van producten met foto's kan je ook heel eenvoudig bestellingen en omzet inzien, pakorders maken, statistieken inzien over je verkopen en nog heel veel meer. En we bieden deze ook ngo een betaalbaar aan.

MEER WETEN?

Laat een bericht achter!

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen beteken bij het laten maken van een website of webshop? Neem dan snel contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en de juiste aanpak.