website ontwerpen

website ontwerpen

Een mooie website laten maken kan je overal doen. En dat in verschillende groottes en prijsklassen. Wij onderscheiden ons in de combinatie van een goed uitgedacht strategisch plan, een prachtig en responsive design op maat, een eenvoudig te gebruiken WordPress CMS systeem en uitstekende service zowel bij het maken van de website als de nazorg. Deze combinatie zorgt ervoor dat we – ook voor jouw organisatie – winst kunnen behalen op het gebied van presentatie, vindbaarheid (SEO) en conversie. En waar vele bedrijven vaak de hoofdprijs vragen voor een website, bieden wij betaalbare websites aan. Een website laten maken door onlinescoren.com is garandeert succes online! 

Website ontwerpen

Functioneel, goed vindbaar en snel!

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. Of je nu gebruik maakt van een one-page website of een zeer uitgebreide website waarin je alles verteld over je bedrijf en je diensten / producten. De essentie is vaak hetzelfde; Hij moet er goed uit zien, goed vindbaar zijn en bovenal snel. Naast een aansprekende layout is het belangrijk dat jouw nieuwe website functioneel is. Welke doel heeft je website; informeren of bijvoorbeeld een verkoopkanaal (webshop). Allerlei vragen die we vooraf met u doornemen om tot een plan van aanpak te komen. 

Uiteraard moet een website ook betaalbaar zijn. En laten we eerlijk zijn, waarom zou je als bedrijf duizenden euro’s aan een costum made CMS systeem uitgeven terwijl er tal van CMS systemen zijn die vrij te gebruiken zijn. Ook wij van onlinescoren.com maken gebruik van een bekend open source CMS systeem, namelijk WordPress. WordPress is eenvoudig in gebruik, up-to-date en vrij te gebruiken. Het is niet voor niets dat veel bedrijven WordPress plugins en koppelingen hebben laten maken, omdat het nu eenmaal veel gebruikt wordt. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos met het WordPress CMS pakket en het is super makkelijk in gebruik. 

Waarvoor een website door ons laten bouwen?

– Betaalbaar

– Designs die aansluiten bij je huisstijl / bedrijf

– Goed vindbaar op Google

– Geen omkijken naar updates met een abonnement

– Snelle reactietijd bij problemen

– Makkelijk in gebruik door erkend CMS systeem

Website laten maken

Meer informatie

Wordpress

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. Meer dan 33 procent van alle websites draait op dit populaire CMS. WordPress is open source, wat betekent dat iedereen de broncode mag aanpassen en verspreiden. Dit zorgt ervoor dat er duizenden plugins en mogelijkheden zijn en WordPress altijd in ontwikkeling is. Ooit begonnen als simpel blog CMS, nu een systeem waarmee je de beste websites ter wereld kunt maken. Doormiddel van thema’s en plugins zijn er eindeloze mogelijkheden. Er zijn heel veel bekenden websites die draaien op WordPress, zelfs bedrijven uit de Fortune 500!

SEO

SEO, ook wel search engine optimization genoemd, is wat wij in Nederland zoekmachine optimalisatie noemen. Door een hoge positie in zoekmachines krijg je meer relevant verkeer naar jouw WordPress website of webshop. De positie van jouw website in zoekmachines wordt door heel veel verschillende factoren bepaalt. Door een goede online marketing strategie neer te zetten zal jouw website stijgen in zoekresultaten. Hierdoor zal je meer bezoekers op jouw website krijgen.

MEER WETEN?

Laat een bericht achter!

Ben je nieuwsgierig geworden hoe wij door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) jouw website hoger kunnen laten scoren in Google? Neem dan snel contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en de juiste aanpak.