WEBSITE

demo-attachment-220-giraffe-standing-in-soft-sunset-light-2FS4YDN-1

Online scoren met je website

De online identiteit van jouw onderneming is tegenwoordig heel belangrijk. Je website is daar een onderdeel van, het is het visitekaartje voor je berijf. Samen met jou zorgen we dat we online gaan scoren. Naast het ontwerpen en bouwen van de website is het ook mogelijk om de content, afbeeldingen en overige media op je website te laten verzorgen door ons. 

Responsive en goed vindbaar

Wanneer we jouw website gaan bouwen denken we verder dan alleen een mooie website. We zorgen dat je website responsive is. Of je nou op je tablet, telefoon of laptop de website bezoekt, de website past zich aan aan het formaat scherm. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je website goed gevonden zal gaan worden in Google. 

demo-attachment-220-giraffe-standing-in-soft-sunset-light-2FS4YDN-1
demo-attachment-220-giraffe-standing-in-soft-sunset-light-2FS4YDN-1

Wij bouwen met WordPress

Wij bouwen websites met het bekende WordPress CMS systeem. WordPress is uiterst gebruiksvriendelijk en dat zal je merken waar je de website gaat onderhouden. Uiteraard kunnen ook wij dat voor je doen. Een website bouwen met WordPress betekent ook dat je altijd actuele software hebt aangezien WordPress zich blijft ontwikkelen. Een win - win!

READY, SET, GO!

STAP 1: JE WENSEN

In een kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en doelen. Naast dat de website er flitsend uit moet zien willen we graag ook je doelen bespreken. 

STAP 2: BOUWEN

Aan de hand van jouw wensen en doelen gaan we een prachtige website bouwen. Hierbij denken we aan alles zodat je website klaar is voor de toekomst.

STAP 3: SCOREN

Nadat we samen de laatste finetune sessies hebben gehad lanceren we de website en dat moet gevierd worden. We gaan namelijk samen online scoren!