WORDPRESS WEBSITE

Zoek je een WordPress website?

Ben je op zoek naar een partij welke een WordPress website voor jouw bedrijf kan maken, dan ben je bij onlinescoren.com op het juiste adres. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van je website altijd je laatste (blog)berichten liet zien. Vandaag de dag is het een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plugins en themes eromheen. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom maken wij onze websites graag met WordPress. 

DE VOORDELEN VAN EEN WORDPRESS WEBSITE?

WordPress is gratis en open source

Eén van de grootste voordelen van WordPress is dat het gratis en open source is. Dit houdt in dat je nooit zult hoeven betalen om het te gebruiken. WordPress is open source: de broncode is (gratis) te downloaden. Je mag de broncode aanpassen zonder dat je hiervoor hoeft te betalen en de aangepaste versie mag je gebruiken. Dit biedt vele mogelijkheden voor ontwikkelaars van bijvoorbeeld softwarepakketten die willen communiceren met WordPress.

WordPress is flexibel

Doordat WordPress zo populair is, zijn er ook veel verschillende uitbreidingen beschikbaar, zowel gratis als betaald. Zo zijn er duizenden gratis plugins waarmee je allerlei functionaliteiten kunt toevoegen aan je website. Webshop bouwen in WordPress? Dan gebruik je de gratis plugin WooCommerce. Je SEO goed instellen? Installeer gratis de Yoast SEO-plugin. En zo zijn er nog veel meer plugins, themes en andere software die WordPress uitbreiden met extra functionaliteit.

Makkelijk in gebruik

WordPress is niet voor niets zo populair: het is ontzettend makkelijk om WordPress te gebruiken. Zeker vergeleken met andere Content Management Systemen (CMS) is WordPress een makkie en daardoor erg toegankelijk voor iedereen! Het posten van nieuwsberichten, het delen van foto's. Met een degelijke handleiding moet iedereen in staat zijn aanpassingen door te voeren. Ideaal dus wanneer je actief bezig wilt zijn met de website maar geen moeilijke programmeertaal wilt leren.

Webshop mogelijkheden

Naast een informatieve website kan je met WordPress ook prima webshops bouwen en je producten en/of diensten verkopen. En omdat alle grote partijen koppelingen hebben met WordPress, bijvoorbeeld Post.nl, Mollie betalingen, zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je een hoogwaardige webshop maken. En wij helpen je graag mee om je webshop te realiseren. En zoals eerder aangegeven is het zo makkelijk te gebruiken dat je je eigen producten kunt onderhouden op je webshop.